Oproep deelname MyMachine 2020-2021!

Enkele jaren geleden werd tijdens MyMachine de ziektenopzuiger bedacht, een machine met bijzondere krachten om virussen de wereld uit te helpen en iedereen te genezen.

Kinderen bedenken vaak verrassend knappe oplossingen voor kleine en grote problemen én benutten kansen die ze zien in hun eigen leefwereld. De wereld heeft de verbeelding van kinderen nu meer dan ooit nodig!

Net zoals alle docenten en leerkrachten werkt MyMachine hard door om het huidige traject zo goed mogelijk te laten landen eind juni.
Ondanks de bijzondere tijden blikken we al vooruit naar de volgende cyclus 2020-2021. We beseffen dat iedereen de handen vol heeft maar hebben beslist om scholen toch de kans te geven om zich kandidaat te stellen voor een uniek MyMachine avontuur:

Telt jouw lagere school heel wat enthousiaste uitvinders of jouw secundaire school gepassioneerde makers? 
Grijp dan de kans om samen met je leerlingen een eigen droommachine te exploreren en realiseren van idee tot werkend prototype!

Lagere scholen uit heel Vlaanderen (ook BuO) kunnen zich samen met een secundaire school (met technisch -, beroeps-, kunst- of buitengewoon onderwijs) kandidaat stellen t.e.m. vrijdag 19 juni  om volgend school/academiejaar deel te nemen. Uiteraard kunnen ook secundaire scholen het initiatief nemen! De deelnemende hogescholen zijn Howest (Kortrijk) en PXL (Hasselt).

Belangrijk: We geven de voorkeur aan een gezamenlijke inschrijving maar mocht je als lagere school – gezien de huidige omstandigheden – de mogelijkheid niet hebben gehad om de secundaire school waarmee je graag zou samenwerken te contacteren, dan kan een lagere school zich ook alleen kandidaat stellen met vermelding van één of meerdere secundaire scholen.

Bekijk hieronder de oproep met alle info en deelnamevoorwaarden of download het hier: MyMachine oproep 2020-2021.
Overtuigd? Stel je kandidaat via volgend formulier.