Oproep deelname MyMachine 2021-2022!

Wat denk je van een Verpleegrobot die de leerkracht zelf kan bedienen als er gewonden vallen op de speelplaats?
Bestaat er een machine waarmee je je eigen knuffel kan maken? Natuurlijk: de Big Teddy machine!
Heb je al gehoord van de Verwenvlinder, een ontspanningsautomaat op de speelplaats gevuld met opdrachten die je extra helpen ontspannen tijdens de coronaperiode.

Kinderen bedenken vaak verrassend knappe oplossingen voor kleine en grote problemen én benutten kansen die ze zien in hun eigen leefwereld. De wereld heeft de verbeelding van kinderen nu meer dan ooit nodig!

Ondanks de bijzondere tijden blikken we hoopvol vooruit en willen we alle scholen de kans te geven om zich kandidaat te stellen voor een uniek MyMachine avontuur:

Telt jouw lagere school heel wat enthousiaste uitvinders of jouw secundaire school gepassioneerde makers? 
Grijp dan de kans om samen met je leerlingen een eigen droommachine te exploreren en realiseren van idee tot werkend prototype!

Alle lagere scholen, ook buitengewoon onderwijs, in heel Vlaanderen kunnen zich samen met een secundaire school (met technisch -, beroeps-, kunst- of buitengewoon onderwijs) kandidaat stellen t.e.m. woensdag 9 juni  om volgend school/academiejaar deel te nemen. Uiteraard kunnen ook secundaire scholen het initiatief nemen! De deelnemende hogescholen zijn Howest (Kortrijk) en PXL (Hasselt).

Bekijk hieronder de oproep met alle info en deelnamevoorwaarden of download het hier: MyMachine oproep 2021-2022.
Overtuigd? Stel je kandidaat via volgend formulier.