Wist je dat kinderen in armoede op hun verjaardag vaak niet naar school gaan? Simpelweg omdat ze geen cadeautjes of uitnodigingen voor een feestje kunnen uitdelen.

300.000 kinderen in armoede in België

Voor meer dan 300.000 kinderen die in armoede of deprivatie leven in België, gaat hun feestdag onopgemerkt voorbij. En dat vinden wij niet ok. Elk kind verdient een fijne verjaardag. En daar werkt FEESTvarken vzw elke dag aan. Zij bezorgen verjaardags-pakketten aan kinderen in armoede. Zo kunnen ook zij dromen van een fijne verjaardag.
 
Met MyMachine vzw zetten wij ons ook elke dag in om kinderen en jongeren te laten dromen. En we leren hen hoe ze hun ‘droom machine’ kunnen realiseren. Door samen te werken, elkaars talenten te respecteren, doortastend en veerkrachtig te zijn.  Armoede mag jonge dromen niet in de weg staan. Daarom werken we samen met Feestvarken vzw.

myBOO

In die unieke MyMachine-samenwerking tussen lager-, hoger- en technisch middelbaar onderwijs is ook myBOO ontstaan. Dit nachtlampje verandert van kleuren, verjaagt zo de slechte spoken (goede mogen blijven), en geeft het kind een veilig gevoel tijdens het in slaap vallen.

Daarom vragen we jouw steun:


Voor elke 40 EUR* die via deze actie wordt geschonken aan MyMachine vzw, kopen wij een myBOO
en schenken het aan een Belgisch kind in armoede via Feestvarken vzw.
We hopen voor 1.000 kinderen zo’n fijn verjaardagscadeau te kunnen bezorgen.

 

* Bepaal uiteraard zelf hoeveel je wil geven. Wij zijn uiterst dankbaar voor elke gift.

 

Bezorg jij ook een kind in armoede zo’n myBOO als fijn verjaardagscadeau?

Je kan ook zelf je eigen (‘warme’) actie opzetten via ons doneer-platform:

Via ons doneer-platform kan je niet alleen direct schenken, maar ook een eigen ‘warme’ campagne opzetten:
🔆 bepaal zelf aan hoeveel kinderen in armoede je een myBOO wil schenken en
🔆 voer je eigen gepersonaliseerde campagne in jouw netwerk, bij familie, en vrienden.

 

✅ Volg deze handleiding om dit in enkele eenvoudige stappen op te zetten: Handleiding_Hoe een Inzamel Actie Team Creëren_MyMachine Actie voor Kinderen In Armoede

Voor bedrijven:

Via ons doneer-platform kan je als bedrijf niet alleen direct schenken, maar ook een eigen ‘warme’ campagne opzetten:
🔆 bepaal zelf aan hoeveel kinderen in armoede jullie een myBOO willen schenken en
🔆 voer een gepersonaliseerde (je eigen logo en motivatietekst) campagne met collega’s, met leveranciers en klanten.

 

✅ Volg deze handleiding om dit in enkele eenvoudige stappen op te zetten: Handleiding_Hoe een Inzamel Actie Team Creëren_MyMachine Actie voor Kinderen In Armoede

Gratis webinar door MyMachine:

Bedrijven en organisaties die via deze actie 100 of meer kinderen in armoede een myBOO als verjaardagscadeau schenken, bieden we een gratis webinar aan over MyMachine, het waarom, hoe MyMachine is kunnen groeien tot een wereldwijde actieve organisatie, en het doorbreken van enkele mythes over creativiteit en welke lessen er daaruit geleerd kunnen worden. 
Daarna nodigen we de deelnemers uit om hun eigen Droom Machine te bedenken via onze tekenbriefjes, en deze een plek te geven op de MyMachine Online Wereldkaart met Droom Machine Ideeën.
 
Voldoe je aan de bovenvermelde voorwaarde en je wil de MyMachine webinar inplannen?
Stuur uw gegevens naar: info@mymachine.be

Door te participeren aan deze bijzondere samenwerking help je een kind in armoede aan een heel fijn verjaardagscadeau en
tegelijkertijd versterk je de werking van Feestvarken vzw en van MyMachine vzw.


Super bedankt daarvoor!

Veel Gestelde Vragen

Hoe kan ik opnieuw inloggen in mijn zelf opgemaakte campagne-pagina?

  • Klik op “Sign in” (rechts bovenaan) op deze pagina.

Kan ik een handleiding vinden voor het aanpassen van mijn zelf opgemaakte campagne-pagina?


Worden er Fiscale Attesten afgeleverd?

  • Volgens de vigerende wetgeving komt vzw MyMachine -hoewel  officieel erkend door de Koning Boudewijn Stichting als een goed doel– niet in aanmerking om zelf fiscale attesten te kunnen geven. Wij hopen samen met u dat in de (nabije) toekomst deze wetgeving zou kunnen aangepast worden. U ontvangt wel een elektronische schenkingsbevestiging, gestuurd naar het e-mail adres dat u opgeeft bij uw schenking.

De transactie via mijn kredietkaart werkt niet. Wat kan de oorzaak zijn?

  • We gebruiken het zeer gerespecteerde Amerikaanse platform Kindful voor deze actie. Het kan voorkomen dat uw bank transacties vanuit uw kredietkaart naar de USA (en andere landen) heeft afgezet.
    U kan meestal in uw Bank-App (op uw smartphone of tablet) deze instelling voor uw kredietkaart zelf aanpassen (bij de meeste banken betekent dit: uw kredietkaart “wereldwijd” zetten), zodat u ook transacties naar USA (en andere landen) kan doorvoeren. 
    U kan hiervoor ook bellen naar de klantendienst van uw bank.

Kan ik ook een algemene schenking doen aan MyMachine vzw?