De MyMachine jury

Tijdens het afgelopen semester was MyMachine één van de opdrachtgevers van The Collective, een interdisciplinair samenwerkingsproject van Howest.
〰️
Studenten van de bacheloropleidingen Industrieel productontwerpen, Ergotherapie, Communicatie Management, Multimedia en Communicatietechnologie werkten samen met lagere en secundaire scholen, voornamelijk uit het buitengewoon onderwijs.
〰️
Het interdisciplinaire karakter van het team vormde een meerwaarde bij de uitwerking van het finale concept. Niet alleen de combinatie van kennis en competenties van de studenten uit diverse opleidingen maar vooral het luisteren en willen leren van elkaar en van elkaars expertise was belangrijk. Eenvoudig is het niet want bij de MyMachine opdracht is de feedback van nog heel wat stakeholders ook van belang. Deelname aan The Collective was voor MyMachine heel waardevol.
〰️
Ook in partnerhogeschool PXL werkte een collectief van 3de jaar studenten Elektromechanica en Lerarenopleiding samen.
〰️
Nu is het aan de studententeams om de MyMachine jury, bestaande uit docenten hoger onderwijs, leerkrachten secundair onderwijs en medewerkers van MyMachine partner KPMG, te overtuigen.
〰️
In semester 2 werken Howest studenten Ergotherapie verder aan de MyMachine opdracht, in PXL engageert het collectief zich voor het vervolgtraject.