Steun ons als partner

MyMachine wil nog meer jongeren bereiken en de samenwerking tussen onderwijs en industrie versterken. Grote ambities waarmaken kan alleen met sterke partners.

Enthousiaste bedrijven en organisaties steunen onze werking en dragen bij om onze doelstellingen te realiseren en om de MyMachine community verder uit te bouwen.

In return krijgen partners toegang tot een interessant netwerk, de mogelijkheid om peter te worden van een droommachine en zo het proces van dichtbij op te volgen én de kans tot rechtstreekse contacten met jonge technische talenten in lager, secundair en hoger onderwijs. 
Een enthousiasmerende, creatieve en positieve context om uw bedrijf/organisatie visibiliteit te geven bij deze jonge generatie (technische en creatieve) talenten die daardoor morgen misschien ingaan op een jobaanbieding in uw bedrijf.

U kan partner worden door uw knowhow aan te bieden, uw netwerk, materialen of financiële ondersteuning.
Contacteer ons om een voorstel op maat van uw bedrijf/organisatie uit te werken.

Steun ons als sponsor

U kan als individu, bedrijf of organisatie de algemene werking van MyMachine steunen door een gift te doen. U kan het door u gewenste bedrag storten op rekening BE10-0000-0000-0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting met duidelijke vermelding van volgende mededeling: “C1850100 MyMachine”

U kan uw gift ook rechtstreeks online storten via de Koning Boudewijnstichting via deze link.
Giften vanaf € 40 op rekening BE10-0000-0000-0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting geven recht op een belastingsvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (fiscaal attest). Uw gift van € 40 kost u dan netto maar € 22 terwijl MyMachine het volledige bedrag ontvangt.

Contacteer ons:
MyMachine vzw
Aagje & Maïté, coördinatoren MyMachine Vlaanderen
info@mymachine.be
+32 498 20 41 26