Leerlingen lager-, middelbaar onderwijs en studenten hoger onderwijs de unieke kans bieden om samen hun creatief vertrouwen op te bouwen. Samen te leren hoe je ideeën kan vastpakken en realiseren. Een immense troef voor de rest van hun (persoonlijk en professioneel) leven.

Deze grote ambities waarmaken kan alleen dankzij uw steun! Een super dank u wel aan u die ons wil steunen! 

ONS STEUNEN KAN OP DIVERSE MANIEREN:


EEN ALGEMENE SCHENKING

Veilig Online Doneren:

Schenk via ons doneer-platform (WhyDonate):
kies voor Eénmalig, Maandelijks of Jaarlijks:

Standaard wordt de voornaam van de schenker getoond. Wilt u dat niet, vink dan “Anoniem Doneren” aan.

U zal kunnen kiezen tussen diverse betalingsmogelijkheden als: Bancontact, Kredietkaarten, PayPal iDEAL, SEPA Direct Debit, Sofort Banking, Giropay, MyBank, en overschrijvingen.

OF VIA OVERSCHRIJVING:

U kan als individu, bedrijf of organisatie de algemene werking van MyMachine steunen door je schenking te storten op het rekeningnummer van vzw MyMachine:

IBAN BE91 363 0806688 76
met vermelding “Schenking aan MyMachine“.


ORGANISEER EEN INZAMELACTIE

Zet een inzamelactie op (vb. voor je verjaardag, als eindejaarsactie,…) via ons veilig online platform. Nodig je vrienden, familie, en netwerk uit om je inzamelactie voor MyMachine te steunen.

Gemakkelijk en snel:

  • ga naar ons veilig online doneerplatform en klik op “Verbind Inzamelactie”.
  • Volg de eenvoudige instructies.
  • En deel vervolgens je inzamelactie met je vrienden, familie, en netwerk.

ORGANISEER EEN INZAMELACTIE OP FACEBOOK

Zet een inzamelactie op via Facebook (vb. voor je verjaardag, als eindejaarsactie,…). Nodig je Facebook-vrienden uit om je inzamelactie voor MyMachine te steunen.

Lees hier hoe je heel snel en gemakkelijk zo’n Facebook inzamelactie kan opzetten.

MyMachine kan je vinden op hun lijst van erkende goede doelen onder de naam “MyMachine”.


GEEF EEN GOODGIFT CADEAUBON AAN JE VRIENDEN, FAMILIE

Goodgift is een Belgisch initiatief dat je toelaat om aan je vrienden of familie een heel tof geschenk te geven:

een cadeaubon dat integraal naar een goed doel gaat. De ontvanger van je cadeaubon mag kiezen naar welk goed doel zij/hij wil schenken (uit de lijst van erkende goede doelen).

MyMachine vzw heeft die erkenning en kan je hier vinden.

Je kan de ontvanger warm maken om MyMachine als goed doel te willen kiezen


EEN SCHENKING MET FISCAAL ATTEST

U kan als individu, bedrijf of organisatie de algemene werking van MyMachine steunen door een gift te doen op rekening BE10-0000-0000-0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting met duidelijke vermelding van volgende mededeling: “C1850100 MyMachine

Giften vanaf € 40 op rekening BE10-0000-0000-0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting geven recht op een belastingsvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (fiscaal attest). Uw gift van € 40 kost u dan netto maar € 22 terwijl MyMachine het volledige bedrag ontvangt.

U krijgt dan uw fiscaal attest toegestuurd door (het Streekfonds West-Vlaanderen van) de Koning Boudewijnstichting, in het eerste kwartaal van het jaar volgend op het jaar van uw schenking.


VIA FACTUUR:

Bedrijven en organisaties kunnen onze werking sponsoren. Van zodra we concrete afspraken hebben gemaakt, sturen we een factuur naar uw bedrijf/organisatie. 

U krijgt zo de kans tot rechtstreekse contacten met jonge technische talenten in lager, secundair en hoger onderwijs. 
Een enthousiasmerende, creatieve en positieve context om uw bedrijf/organisatie visibiliteit te geven bij deze jonge generatie (technische en creatieve) talenten die daardoor morgen misschien ingaan op een jobaanbieding in uw bedrijf.

Daarnaast krijgt u ook toegang tot ons (internationaal) interessant netwerk, de mogelijkheid om peter te worden van een droommachine om zo het proces van dichtbij op te volgen.

U kan partner worden door uw knowhow aan te bieden, uw netwerkmaterialen of financiële ondersteuning.

Contacteer ons om een voorstel op maat van uw bedrijf/organisatie uit te werken.

Contacteer ons:
MyMachine vzw
Aagje & Maïté, coördinatoren MyMachine Vlaanderen & Brussel
info@mymachine.be
+32 498 20 41 26


Via Testament

Met een legaat kunt u ervoor kiezen om een organisatie tot erfgenaam te maken van (een deel van) uw vermogen. Als u een goed doel als vzw MyMachine wilt steunen, dan kunt u met een legaat voor uw overlijden vastleggen wat u wil nalaten. U doet dat via een testament. 

Meer info: www.notaris.be