Leerlingen lager-, middelbaar onderwijs en studenten hoger onderwijs de unieke kans bieden om samen hun creatief vertrouwen op te bouwen. Samen te leren hoe je ideeën kan vastpakken en realiseren. Een immense troef voor de rest van hun (privaat en professioneel) leven.

Deze grote ambities waarmaken kan alleen met sterke partners. Een super 🙏🏽 dank u wel aan u die ons wil steunen en aan alle personen en bedrijven en organisaties die ons nu al steunen. 

Ons steunen kan op diverse manieren:


Een algemene schenking (zonder fiscaal attest)

Via overschrijving:

🙏🏽 U kan als individu, bedrijf of organisatie de algemene werking van MyMachine steunen door je schenking te storten op het rekeningnummer van vzw MyMachine:

IBAN BE91 363 0806688 76
met vermelding “Schenking aan MyMachine“.

Online via onze Donate knop:

🙏🏽 Schenk via ons (Engelstalig) doneer-platform (Kindful):


Steun onze actie om 1000 kinderen in armoede een droom machine als verjaardagscadeau te geven

Wist je dat kinderen in armoede op hun verjaardag vaak niet naar school gaan? Simpelweg omdat ze geen cadeautjes of uitnodigingen voor een feestje kunnen uitdelen.

🔥 Voor elke 40 EUR* die wordt geschonken aan deze actie van MyMachine vzw, kopen wij een myBOO

 

💕 en schenken het aan een Belgisch kind in armoede via Feestvarken vzw.

* Bepaal uiteraard zelf hoeveel je wil geven. Wij zijn uiterst dankbaar voor elke gift.

Alle verdere info hier.


Geef een Goodgift Cadeaubon aan je vrienden, familie

Goodgift is een Belgisch initiatief dat je toelaat om aan je vrienden of familie een heel tof geschenk te geven:

❤️ een cadeaubon dat integraal naar een goed doel gaat. De ontvanger van je cadeaubon mag kiezen naar welk goed doel zij/hij wil schenken (uit de lijst van erkende goede doelen).

MyMachine vzw heeft die erkenning en kan je hier vinden.

Je kan de ontvanger warm maken om MyMachine als goed doel te willen kiezen 😊

www.goodgift.be
www.goodgift.be/mymachine


Een schenking waarvoor je een fiscaal attest wil

U kan als individu, bedrijf of organisatie de algemene werking van MyMachine steunen door een gift te doen op rekening BE10-0000-0000-0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting met duidelijke vermelding van volgende mededeling: “C1850100 MyMachine

Giften vanaf € 40 op rekening BE10-0000-0000-0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting geven recht op een belastingsvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (fiscaal attest). Uw gift van € 40 kost u dan netto maar € 22 terwijl MyMachine het volledige bedrag ontvangt.

U krijgt dan uw fiscaal attest toegestuurd door (het Streekfonds West-Vlaanderen van) de Koning Boudewijnstichting, in het eerste kwartaal van het jaar volgend op het jaar van uw schenking.


Via Factuur:

Bedrijven en organisaties kunnen onze werking sponsoren. Van zodra we concrete afspraken hebben gemaakt, sturen we een factuur naar uw bedrijf/organisatie. 

💕 U krijgt zo de kans tot rechtstreekse contacten met jonge technische talenten in lager, secundair en hoger onderwijs. 
Een enthousiasmerende, creatieve en positieve context om uw bedrijf/organisatie visibiliteit te geven bij deze jonge generatie (technische en creatieve) talenten die daardoor morgen misschien ingaan op een jobaanbieding in uw bedrijf.

👌🏼Daarnaast krijgt u ook toegang tot ons (internationaal) interessant netwerk, de mogelijkheid om peter te worden van een droommachine om zo het proces van dichtbij op te volgen.

U kan partner worden door uw knowhow aan te bieden, uw netwerk, materialen of financiële ondersteuning.

Contacteer ons om een voorstel op maat van uw bedrijf/organisatie uit te werken.

Contacteer ons:
MyMachine vzw
Aagje & Maïté, coördinatoren MyMachine Vlaanderen
info@mymachine.be
+32 498 20 41 26


Via Testament

Met een legaat kunt u ervoor kiezen om een organisatie tot erfgenaam te maken van (een deel van) uw vermogen. Als u een goed doel als vzw MyMachine wilt steunen, dan kunt u met een legaat voor uw overlijden vastleggen wat u wil nalaten. U doet dat via een testament. 

Meer info: www.notaris.be