Het is bijna zover…

Dag dromers 😉

Het is bijna zover! Volgende week verwelkomen we jullie met open armen op de slotexpo in Brussel. We staan alvast te popelen om jullie te mogen ontvangen!

Ik kan jullie alvast vertellen dat de vleugels 2.0 helemaal op punt staat. De machine werd onlangs volledig opgebouwd, inclusief vleugels! Nadien werd deze uitgebreid uitgetest en terug gedemonteerd, zodat alle onderdelen veilig naar de expo vervoerd kunnen worden.

Hoe de machine er nu finaal uitziet, laat ik nog even aan jullie verbeelding over. Wij willen dit liefst nog wat geheim houden, zodat jullie een verrassing wacht bij de expo. Ik kan wel alvast verklappen dat het belooft een unieke ervaring te worden.

Jullie droommachine is dus volledig voltooid. Echter hebben we ook nog enkele andere machines onder onze hoede. Er vinden dus nog altijd allerlei andere activiteiten plaats achter de schermen. Zo was er de anti-verveelmachine, die nog wat opfrissing nodig had met een likje verf. Deze week heb ik een medestudent geholpen om dit voor elkaar te krijgen. Samenwerken is een cruciale troef, want dat is ook waar MyMachine om draait!

Tot snel 😎