Imagine If…event als eerbetoon aan Sir Ken Robinson

Trots delen we mee dat we te zien zullen zijn op het eerste officiële (van een jaarlijks) eerbetoon aan Sir Ken Robinson op 4 maart, georganiseerd door Nevergrey (opgericht door zijn dochter Kate Robinson).  Kate vertelde dat ze naast haar vader zat toen hij stierf, en beloofde hem dat ze haar leven zou wijden aan het eren van zijn nalatenschap.

Kate heeft officieel aangekondigd dat ze “Imagine if…” opzet als een jaarlijkse viering van het menselijk potentieel, geïnspireerd door Sir Ken, die plaatsvindt in de eerste week van maart.

In 2021 zal het evenement plaatsvinden van 1 – 4 maart. Op de 4de (de verjaardag van Sir Ken) zullen we deel uitmaken van het live-stream eerbetoon evenement dat de bredere Imagine if… campagne zal lanceren, waarbij mensen van over de hele wereld worden uitgenodigd om aspecten van het leven die we als vanzelfsprekend beschouwen en die ons niet langer dienen, opnieuw te verbeelden. Het is onze verbeeldingskracht die ons onderscheidt van ander leven op aarde en die ons in staat stelt de wereld te creëren waarin wij leven, dixit Sir Ken. Dat is ook wat we de jongeren in MyMachine willen meegeven: ‘Alles wat je kan bedenken kan werkelijkheid worden’.

Opnieuw (nadat we ook al te zien waren in de Sir Ken Robinson tribute video (in november 2020) voelen we ons zeer vereerd dat we gevraagd zijn voor dit geweldige wereldwijde evenement. MyMachine zal te zien zijn in een 15 minuten durende fireside talk onder leiding van Alex Bell (HundrED – UK Country lead) en met Jigyasa Labroo (Co-Founder Slam Out Loud) uit India.

Ontdek alles over dit boeiende online event en registreer je gratis om deel te nemen: http://imagine-if.com/#about