Kick-off MyMachine

Wij zijn Charles en Ruben, twee studenten aan de Hogeschool PXL Hasselt. Charles studeert Elektromechanica en Ruben studeert voor leraar secundair onderwijs. Beide zijn we in ons 3de en laatste jaar. Samen vormen we een team om het MyMachine project aan te gaan!

Na een aantal groepswisselingen was het uiteindelijke besloten dat Charles en ik samen gingen werken met een klein gezellig schooltje in het verre Sint-Pieters-Leeuw. Voor het secundair onderwijs werken we samen met Don Bosco Halle., maar jammer genoeg kon de deelnemende leerkracht niet aanwezig zijn. Ondanks dat daarnaast mijn partner in crime ook nog eens ziek was, waren we vandaag met zijn niet zo vele aanwezig. Ruben en de twee juffrouwen Fake en Lieselot van Sint-Pieters-Leeuw. Na het gezellig overleg over de praktische zalen sloten we de Kick-off af met een workshop. Tijdens deze workshop maakten we een droommachine met enkele eenvoudige materialen. Dit was een uitstekende korte inleiding op het project dat we gaan uitvoeren samen met de leerlingen uit Don Bosco Sint-Pieters-Leeuw en Halle.

Het enthousiasme van de twee juffrouwen was aanstekelijk, waardoor we er superveel zin in hebben om het project te starten. 15 oktober is het zo ver!

Wij hebben er alvast veel zin in!