Lijmen , lakken, schuren, tekenen, frezen en stressen!

Wat heb ik deze week gedaan? Een heleboel!

Eerst en vooral heb ik een hele hoop lopen stressen want de deadline begint nu al serieus dichtbij te komen en ik had wat onderschat hoeveel handwerk er eigenlijk bij te kijken kwam.

Ik heb de moertjes eindelijk kunnen verlijmen in de zijprofielen.

Ik heb de boven en onderkant nog een laatste lak gegeven en helemaal opgeschuurd, die zijn nu klaar!!

Verder heb ik een computerprogramma geschreven om de houten panelen van de deur op de machine uit te frezen, deze stukken heb ik nabewerkt, opgeschuurd en heb ik zelfs al een lakje kunnen geven.

Ik heb ook eens goed nagedacht over het handvat. Uiteindelijk zou er een handvat op de box moeten komen. Zo kunnen de mensen aan de buitenkant van de box de bezoeker vervoeren. Voor dit handvat heb ik een eerste 3d-tekening gemaakt. Ik weet wel nog niet of ik het effectief zo zal 3d-printen want voor zo een grote stukken kan dat best duur worden.

Korte samenvatting? Ik ben volop aan het werk om de box af te werken!