Mooie terugblik op MyMachine tentoonstelling

Met de zomervakantie in aantocht kunnen we terugblikken op een geslaagd MyMachine jaar. De tiendaagse tentoonstelling in de Budafabriek in Kortrijk was daarbij de kers op de taart.

Op donderdag 18 juni kwamen 400 kinderen van de deelnemende scholen als ware VIP’s hun droommachines bewonderen. De ontwerpstudenten hielpen hen bij het uitvoerig testen ervan en stonden klaar met tricks & tools om ook de machines doorheen al het kinderlijk geweld te helpen. Die dag waren niet alleen kleine maar ook grote kinderen van de partij. Op het partnerevent spraken fans van het eerste uur zoals o.a. Jo Libeer (Gedelegeerd bestuurder Voka) en Peter Coenen (Directeur Vlajo) lovende woorden over MyMachine.

Daarnaast bezochten ook heel wat scholen uit de regio de expo om zich uit te leven op o.a. de windsurfmachine of om te relaxen in de chillzetel na de intense toetsenperiode. In het weekend vonden heel wat families de weg naar de Budafabriek om samen de wondere wereld van MyMachine te ervaren.

Kortom, het was een geslaagde expo vol vrolijke chaos, veel lawaai en vooral veel ambiance!

Focus-WTV kwam de sfeer opsnuiven en ook Flanders Today,  maakte een knap artikel over MyMachine n.a.v. de tentoonstelling.