MyMachine Expo @ Industriemuseum Gent: was een knaller!

Op 22 en 23 juni 2023 organiseerden we de ‘MyMachine Expo – small dreams, big ideas 2022-2023’ in het Industriemuseum in Gent. Dit was voor onze expo dé ideale plek: waar ook de interactie mens-machine centraal staat en waar we zowel het verleden vieren als de toekomst vormgeven!

In de expo werden tien tot de verbeelding sprekende droommachines en één droomgame tot leven gebracht door de enthousiaste kinderen en studenten.

Op het programma stond ook een maakworkshop rond historische technieken en een rondleiding in het museum door gedreven gidsen die hun huiswerk zo goed hadden gedaan dat ze de kern van MyMachine en de eigen droommachine van de klasgroep mee hadden verwerkt in hun boeiende verhaal.

Zo werd twee dagen lang de rijke industriële geschiedenis verweven met de verbeeldingskracht en creativiteit van jonge mensen.

Ook voor de aanwezige partners van KPMG en Pulse Foundation was het een hoogdag!
Dank aan alle kleine en grote deelnemers, onze partnerhogescholen Howest en PXL en onze partners om – ook met de vele uitdagingen onderweg – samen MyMachine magie te blijven maken!