MyMachine op Prototyping beurs in Kortrijk XPO

Howest Industrial Design Center en Kortrijk XPO hebben de handen in elkaar geslaan voor een nieuwe editie van PROTOTYPING op 7 en 8 november 2018.

PROTOTYPING richt zich naar al wie actief is in de wereld van productontwikkeling. De nadruk ligt op het volledige ontwerpproces, van idee tot en met de realisatie van een businessmodel en de productie van kleine series of van een nulserie. Op de beursvloer stelden bedrijven & onderzoekscentra hun technologieën, materialen, tools & technieken voor om ideeën te materialiseren. Je ontdekte er ook inspirerende seminars en cases, AR & VR demo’s over waar we nu staan en wat de toekomst brengt en nog veel meer.

Ook MyMachine was er te gast. Bezoekers maakten niet alleen kennis met het unieke concept en de kernwaarden maar op deze expo stond ook de productbenadering van de droommachine centraal. MyMachine zet grote bedrijven en R&D afdelingen aan tot nadenken over producten, creativiteit en talentontwikkeling, en hoe je kan leren van ongeremde innovatieve kinderideeën.

Met speciale dank aan Agfa Gevaert & Beelite voor het realiseren van ons gloednieuwe MyMachine eiland waar duidelijk werd dat ook volwassenen, na enige aarzeling tot tekenen, toch heel inventief kunnen zijn.