MyMachine schoolfeest

Het is zover. De makers van de secundaire scholen overhandigden de afgewerkte droommachines tijdens een inhuldigingsfeest in de lagere school.

De kinderen zorgden zelf voor de kers op de taart, ze stonden zelf in voor de hele organisatie van dit bijzondere moment, het MyMachine schoolfeest, waarbij ze hun droommachine voor het eerst presenteerden aan de hele school, ouders en de pers. En of ze nog weten wat feesten is!

“We onthouden hieruit vooral weer dat SAMENWERKEN, zelfs over onderwijsniveaus heen absoluut de moeite loont” aldus Eddy Meulders, Adjunct-directeur STEM Mosa-RT in Maaseik. Zij realiseerden de Music Maestro in samenwerking met een PXL studententeam.
De VRT kwam langs op het inhuldigingsfeest. Het enthousiasme van de kinderen, leerkrachten en ouders kan je in dit fragment beluisteren.https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/06/10/droommachine-_music-maestro-voorgesteld-in-basisschool-3k-in-k/

De 4de jaars van GO! Next basisschool Kosmos in Zonhoven maakten zelf een video om hun MyMachine avontuur met de wereld te delen. Check it out!