Oproep Deelname MyMachine 2024-2025

Neem volgend schooljaar met je klas deel aan deze super-unieke ervaring!
Ben je leerkracht lager onderwijs of technisch secundair onderwijs en je wil deelnemen met je klas?

Lagere scholen en technisch/beroeps secundaire scholen uit heel Vlaanderen en Brussel kunnen zich kandidaat stellen om volgend schooljaar deel te nemen.

Je inschrijving is (best) een gezamenlijke inschrijving van een leerkracht lager onderwijs en een leerkracht technisch secundair onderwijs (2de of 3de graad) uit scholen in de buurt van elkaar! Dat garandeert een vlotte samenwerking, krijgt meer persaandacht, is beter voor de doorstroom en instroom, én scholen die zich samen inschrijven krijgen voorrang!

De ruzie-oplosser, de dierenvertaalmachine, de emotiebot, de huiswerkmachine en de billenkletsmachine die pestkoppen een stevige klets op hun billen geeft: het zijn slechts enkele van de tastbare droommachines die dankzij MyMachine in het verleden werden gerealiseerd.


DOE HET SNEL! HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT!
WIE EERST KOMT…


Je schrijft je in vóór 8 mei!

We zien er naar uit jou en je klas te mogen verwelkomen in de wonderlijke MyMachine wereld waarin leerlingen en studenten gepassioneerder worden in de te behalen leerdoelen alsook nog zoveel meer 21e eeuwse vaardigheden aanleren!

Alle info en deelnemingsvoorwaarden kan je hier vinden.