Samenwerken is woord van 2018 voor MyMachine

Het einde van een kalenderjaar. Het midden van een MyMachine jaar. Een periode om even stil te staan en terug te blikken.
2018 staat voor SAMENWERKEN!

  • Samenwerken over (onderwijs)generaties heen om elkaars talenten te ontdekken en die in te zetten om onmogelijke opdrachten te transformeren in werkende prototypes, in briljante droommachines
  • Samenwerken met leer’krachten’, hen begeleiden tot ontwerpers van hun MyMachine proces. Superhelden zijn het die (MyMachine) leerkrachten, maar dan echte van vlees en bloed. Mensen zoals jij en ik die elke dag opstaan en die als jobinhoud hebben: een verschil te maken. Een verschil maken in het leven van de kinderen en jongeren. En dit doen ze elke dag. Jaar na jaar.
  • Samenwerken met partners uit industrie, overheid en onderwijs om MyMachine en haar kernwaarden kenbaar te maken en te versterken.
  • Samenwerken met alle regionale partners aan MyMachine Global.

Hoogtepunten van 2018 waren de MyMachine expo en onderwijsconferentie samen met Agoria en Technopolis. Boeiende sprekers van heel dichtbij tot internationaal toonaangevende stemmen in onderwijs laten horen. Mensen aansporen om zelf ideeën te bedenken zoals op het gloednieuwe MyMachine eiland op Prototyping expo in Kortrijk dit jaar.

Het einde van het jaar, ook een tijd om te dromen van wat het nieuwe jaar zal brengen. Het belooft een magisch 2019 te worden voor MyMachine. Maar meer daarover volgend jaar 🙂

Een mooie eindejaarsperiode toegewenst: small dreams, big ideas!