Stoel en stiften!

Deze week ging ik aan de slag met de stoel voor de bezoeker box. Ik vond een afgedankte kruk die een hele mooie stoel zou worden voor ons. Deze kruk maakte ik los van zijn voetje en demonteerde ik de zitting die helemaal uit stof was.

De voet was compleet verroest dus die moest ik zandstralen tot er geen vlekje roest meer op zat. Na het zandstralen heb ik de voet gelakt om hem te beschermen en mooi zwart te krijgen.

Het originele zitje van de kruk was niet meer bruikbaar voor ons. Alez, toch niet om op te zitten! Ik heb de originele zitting vastgevezen op een stuk multiplex en gebruikt als sjabloon om heel precies te kunnen zagen en frezen. Het nieuwe zitje heb ik dan behandeld tegen vocht. Ik vind dat het nieuwe zitje er zelfs nog beter uitziet dan het originele. 😉

De stiften voor de bezoeker box zijn ook toegekomen! Die heb ik dan maar eens direct goed uitgetest!