Terugblik op een leuk avontuur

Dag dromers 😉

Helaas komt dit project nu tot zijn eind…., maar wat hebben we een geweldige reis gemaakt samen! Het was een fijne ervaring, vol met leuke herinneringen die we niet snel zullen vergeten.

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om een paar mensen in het bijzonder te bedanken. Allereerst wil ik Maïté, Aagje, Ines en Piet bedanken. Jullie waren de drijvende kracht achter dit MyMachine project. Jullie hebben ons goed begeleid en het project met succes gemanaged en gestuurd. Zonder jullie vakkennis was dit zeker en vast niet mogelijk geweest.

Daarnaast wil ik natuurlijk ook de twee scholen bedanken: het Stedelijk Lyceum Zuid en het Groene Eilandje voor de creatieve insteek, inzet & toewijding en fijne samenwerking. Ook gaat een speciaal dankwoord uit naar de studenten IPO. Jullie inzet en harde werk hebben de droommachine grotendeels vormgegeven en tot leven gebracht.

Samen hebben we niet alleen iets bijzonders gecreëerd, maar er werd ook getoond hoe krachtig een succesvolle samenwerking kan zijn. Door alle krachten te bundelen, werd een heel mooi resultaat bekomen, waar iedereen trots op mag zijn!