Vanhalst bvba bestaat 50 jaar en viert dat door MyMachine te steunen!

Familiebedrijf Vanhalst, 2 give & enjoy, opgericht in 1968, viert haar 50ste verjaardag. Vanhalst is door de jaren heen uitgegroeid van patisserie over groothandel tot oprichting van het designlabel Atelier Pierre. Sinds 2002 staan Sophie en Frank, zus en broer, aan het roer van deze onderneming in volle expansie. Het bedrijf verdeelt haar artikels intussen in meer dan 32 landen.

 

Omdat traditie en vakmanschap de rode draad vormen doorheen de geschiedenis van het familiebedrijf promoot Vanhalst duurzaam ondernemerschap, innovatie en in het bijzonder creativiteit als een belangrijke bouwsteen. Atelier Pierre – het podium dat het West-Vlaamse bedrijf geeft aan jonge designers voor het bedenken, ontwerpen en lanceren van een allereerste deco-collectie – past perfect binnen deze visie. 

 

Het belang van creativiteit en de vertaalslag ervan naar het onderwijs vonden de huidige zaakvoerders terug in de werking van MyMachine. We kregen bijgevolg de kans om het MyMachine verhaal te situeren op het 50ste verjaardagsfeest, in het zelf aangeplante levensbos, in aanwezigheid van 280 feestvierders en de minister-president Geert Bourgeois (die ook in de Ruzie-oplosser 2.0 een briljante oplossing zag voor de regeringsonderhandelingen volgend jaar). Daarenboven heeft Vanhalst de aanwezigen de mogelijkheid geboden om MyMachine financieel te ondersteunen, als alternatief voor een traditioneel geschenk.

 

Nogmaals een bijzonder woord van dank aan de familie Vanhalst om onze werking op die manier te ondersteunen en ons de kans te geven om de MyMachine community verder uit te bouwen de komende jaren. Ook voor jullie nog erg veel boeiende en creatieve jaren toegewenst!