Wieltjes en ramen!

Wat is er deze week gebeurd met de bezoekersbox?

Je las het al in de titel, jawel! De bezoekersbox heeft nu officieel wieltjes en ramen.

Ik heb de wieltjes voorzichtig op de onderkant van de box kunnen vijzen. Al snel (met een paar kleine aanpassingen) zjoefde hij voorbij op zijn nieuwe wieltjes. Wheeeeeeeeeeeee!

De ramen waren (voor mij toch) super spannend. Dit zijn namelijk drie grote (en best dure) plexiglas panelen waar ik zelf met de lasersnijder nog enkele gaatjes in moest maken. Voor bijvoorbeeld het raam dat ik vorige week ontwikkeld heb of om de luchtfilter op zijn plaats te zetten.

Wat was er nu zo spannend aan? Goede vraag! De panelen zijn ongeveer 75 cm x 160 cm. Dat is dus best wel groot. Zo groot zelfs dat wij hier geen enkele lasersnijder hebben die groot genoeg is voor zo een paneel! Gelukkig paste hij wel op de machine als we de klep openhielden en het paneel ondersteunden. Dat is natuurlijk niet da manier waarvoor de machine bedoeld is! Met het kleinste tikje tegen de plaat zou hij al helemaal mislukt zijn. Duimen dus!

Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen. Nu is er wel nog een klein probleempje dat de ramen eigenlijk net iets te breed zijn voor de gleuven in de machine maar dat los ik volgende week wel op. 😉