Wij zoeken een nieuwe collega!

Ben je gepassioneerd door ondernemerschap, creativiteit en talentontwikkeling? Vind je ook dat ondernemend handelen — door de jobs en toegevoegde waarde die het creëert, door de innovatie en creativiteit die het genereert, door de voldoening die het mogelijk maakt— de sleutel is tot veel (zo niet alle) maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen?

Ben je op zoek naar een unieke context dat focust op een maatschappelijke meerwaarde? Een rol waarin je in interactie gaat met heel diverse stakeholders als leerlingen, studenten, leerkrachten, docenten, professoren, overheid, het bedrijfsleven, en experten? 

Wij zoeken een projectmedewerker (v/m/x) communicatie & evenementen. We zoeken iemand die een opdracht van 60 of 80% wil opnemen. 


In deze rol help je mee bij de uitvoering van diverse MyMachine Vlaanderen activiteiten:

  • – Opvolging van de samenwerking tussen lager-, middelbaar- en hoger onderwijspartners;
  • – Infosessies aan leerkrachten en docenten;
  • – Conceptualiseren, plannen en realiseren van verschillende activiteiten en evenementen in de loop van het academiejaar en de jaarlijkse slottentoonstelling;
  • – Onderhouden van de website, social media en algemene communicatie.

Profiel:

  • – Je bezit een bachelordiploma. Je hebt een passie voor communicatie, organisatie, creativiteit, ondernemerschap en projectopvolging.
  • – Je bezit goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands. Een goede kennis van het Engels is een pluspunt.
  • – Je werkt vanuit Kortrijk, maar zal ook heel regelmatig op verplaatsing moeten in heel Vlaanderen en Brussel. Je hebt een rijbewijs B.
  • – Je hebt een vlotte IT-kennis (Office pakketten, WordPress, Adobe…) en kan goed overweg met sociale media.

Je komt terecht in een klein team —omringd door het groter geheel van de context van MyMachine— dat ondernemerszin en creativiteit aanwakkert bij jongeren. En dit in een maatschappelijk enthousiasmerend speelveld op het kruispunt van industrie, onderwijs en samenlevingsopbouw.

Hoe je kandidaat stellen en alle info is hier te vinden: vacature MyMachine