Wij zoeken een nieuwe collega!

Ben je gepassioneerd door ondernemerschap, creativiteit en talentontwikkeling? Vind je ook dat ondernemend handelen — door de jobs en toegevoegde waarde die het creëert, door de innovatie en creativiteit die het genereert, door de voldoening die het mogelijk maakt— de sleutel is tot veel (zo niet alle) maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen?

Ben je op zoek naar een unieke context dat focust op een maatschappelijke meerwaarde? Een rol waarin je in interactie gaat met heel diverse stakeholders als leerlingen, studenten, leerkrachten, docenten, professoren, overheid, het bedrijfsleven, en experten? 

Wij zoeken een coördinator (v/m/x).  Een organisator gedreven door haar/zijn probleemoplossend vermogen om resultaten te halen. Met oog voor detail, zonder het groter geheel uit beeld te verliezen. Een go-getter die zelf ook elke dag graag bijleert, zowel op administratief, organisatorisch, planmatig, als op software/tools vlak.


In deze rol ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de samenwerking tussen lager-, middelbaar- en hoger onderwijspartners: oproepen tot deelname, infosessies aan leerkrachten en docenten, conceptualiseren, plannen en realiseren van een jaarlijkse MyMachine tentoonstelling, overlegmomenten met stakeholders zowel uit onderwijs, economie, de overheid, het maatschappelijk veld, vrijwilligers.

Ook contacten met de deelnemers (scholen) en de partners (ondernemers, bedrijven), de verdere uitbouw van het ondernemersnetwerk, de budgetopvolging, administratie, sponsoracties, subsdieaanvragen, schenkingen, de website en algemene (vooral online) communicatie, zijn onderdeel van het pakket.

Je komt terecht in een klein team —omringd door het groter geheel van de context van MyMachine— dat ondernemerszin en creativiteit aanwakkert bij jongeren. En dit in een maatschappelijk enthousiasmerend speelveld op het kruispunt van industrie, onderwijs en samenlevingsopbouw.

Hoe je kandidaat stellen en alle info is hier te vinden: vacature MyMachine