De eerste myBOOs zijn geschonken én de actie blijft doorgaan! Doe je mee?

Graag brengen we onze actie ‘Voor 1000 kinderen in armoede een droommachine als verjaardagscadeau’ opnieuw in de aandacht!
😔 
Voor meer dan 300.000 kinderen die in armoede of deprivatie leven in België, gaat hun feestdag onopgemerkt voorbij. En dat vinden wij niet ok. Elk kind verdient een fijne verjaardag. En daar werkt Feestvarken vzw elke dag aan.
~
Voor elke 40 EUR die wordt geschonken aan MyMachine vzw, kopen wij een myBOO (een lichtgevende spokenjager uitgevonden en gerealiseerd dankzij MyMachine) en schenken het aan een Belgisch kind in armoede.
👻
We hebben de eerste myBOO exemplaren kunnen overhandigen aan Feestvarken vzw. Zij zullen die in hun verjaardagspakketten opnemen die ze aan kinderen in armoede in België bezorgen.
💪
Deze actie loopt het hele jaar: zowel bedrijven als particulieren kunnen hun steentje bijdragen.
🗣
Voor bedrijven!
Op zoek naar een invulling voor een solidariteitsactie in het najaar?
Via ons doneer-platform kan je als bedrijf niet alleen direct schenken, maar ook een eigen gepersonalisseerde inzamelactie of met collega’s, leveranciers, klanten, …opzetten:

  • bv. een verjaardagsactie waarbij op elke verjaardag van een medewerker een myBOO aan een kind in armoede wordt geschonken als verjaardagscadeau.

🙏
Bepaal uiteraard zelf hoeveel je wil geven. Wij zijn uiterst dankbaar bij elke gift. Mocht je in je netwerk nog bedrijfsleiders kennen die misschien voor zo’n idee openstaan dan mag je ons dat altijd laten weten. 
Een grote dank-je-wel!

Lees alles over onze actie: