Een verfrissend MyMachine jaar in de maak!

Het belooft een afwisselend, leerrijk en boeiend jaar te worden voor MyMachine met verfrissende samenwerkingen, met de geboorte van myBOO, een eerste afgewerkt MyMachine product en de lancering van Dreamsdrop waaraan we ook een actie voor De Warmste Week koppelen.

Verfrissende samenwerkingen

Vanuit Howest gaan nu ook studenten Ergotherapie als ontwerpers aan de slag in scholen in het buitengewoon onderwijs.
Het team van Design for (every)one (D4E1) ondersteunt de studenten tijdens hun MyMachine opdracht. Design for (every)one (D4E1) is een Living Lab van de hogeschool Howest, ontstaan op het kruispunt van Industrieel productontwerpen en Ergotherapie. Het lab implementeert open designprincipes om tot inclusieve productontwikkeling te komen.

Ook vanuit de vaste waarde binnen MyMachine, de Howest bacheloropleiding Industrieel productontwerpen, werden 3 studenten geselecteerd om een MyMachine stage en eindwerk te volbrengen.

Een nieuwe MyMachine game zal tot leven komen dankzij de samenwerking tussen kinderen en  studenten van de Howest opleiding Digital Arts & Entertainment.

En partnerhogeschool PXL (Limburg) slaat een brug tussen de bacheloropleidingen Elektromechanica en Lerarenopleiding (afstudeerrichting STEM) voor hun MyMachine avontuur.

Volgende week ontmoeten de teams van lager, hoger en secundair onderwijs elkaar voor een gezamenlijke kick off. Ontdek de deelnemers hier.
Ready set go!